Balamasa Damer Spunnet Guld Bowknot Färgmatchning Tjocka Botten Häl Imiterade Läder Pumparskor Rosa vXzrzIzj

B06XNMFGRW
Balamasa Damer Spunnet Guld Bowknot Färgmatchning Tjocka Botten Häl Imiterade Läder Pumpar-skor Rosa
  • skor
  • imiterade läder
  • importeras
  • gummisula
  • plattforms åtgärder cirka 0
  • klackhöjd: 1 9/16
  • övre materia: imiterade läder
Balamasa Damer Spunnet Guld Bowknot Färgmatchning Tjocka Botten Häl Imiterade Läder Pumpar-skor Rosa Balamasa Damer Spunnet Guld Bowknot Färgmatchning Tjocka Botten Häl Imiterade Läder Pumpar-skor Rosa Balamasa Damer Spunnet Guld Bowknot Färgmatchning Tjocka Botten Häl Imiterade Läder Pumpar-skor Rosa Balamasa Damer Spunnet Guld Bowknot Färgmatchning Tjocka Botten Häl Imiterade Läder Pumpar-skor Rosa Balamasa Damer Spunnet Guld Bowknot Färgmatchning Tjocka Botten Häl Imiterade Läder Pumpar-skor Rosa
Välj valuta
Föreslagna språk
Välj språk
Summitfashions Kvinna Ankel Fäster Lägenheter Dubbade Rosett Scalloped Trim Svart Vegan Läderskor
Nästa

Att ge konstruktiv kritik

Det spelar ingen roll vilken typ av projekt det handlar om. Förr eller senare uppstår situationer där olika uppfattningar står mot varandra. Du som projektledare har ett stort ansvar för att hela tiden bedöma och korrigera projektet på vägen mot projektmålet. I projektledarrollen ingår därför även att kunna ge kritik.Konstruktiv kritik bidrar ofta till ett bättre projektresultat och till att människor utvecklas i sina projektroller.

Hur ger man då kritik, kanske också till sina närmaste kollegor? Först och främst handlar det om att avdramatisera det hela, både att ge och ta emot kritik är naturligt. Kritik bör dock alltid vara konstruktiv. Annars leder den ingenstans och uppfattas bara som gnäll.

För många är det svårt att ge kritik av rädsla för att såra mottagaren. Andra är rädda för att en konflikt ska uppstå eller vet inte hur de ska uttrycka sig för att kritiken ska mottas på ett bra sätt och ge önskad effekt.

Naturligtvis ger övning färdighet. Men på vägen kan det vara bra med några grundläggande tips som med lite träning gör att det känns naturligt att ge kritik för att uppnå bättre resultat.

1. Beskriv vad problemet är

Det kan t ex vara otydlighet, ett fel som uppstått, det saknas något eller någon har kanske betett sig på ett sätt som uppfattas som negativt. I projektsituationer kan det t ex handla om syn på olika vägval i projektet, om hur en uppgift har lösts, vilket engagemang och attityd som projektdeltagare visat, vilken kvalitet en viss leverans håller eller hur tid och pengar använts etc.

2. Beskriv vilka negativa effekter problemet medför

Vilka negativa effekter riskerar eller medför problemet för projektet? Det är inte säkert att den som mottar kritiken har samma erfarenhet som du av att se varför effekterna skulle vara så negativa.

3. Fokusera på att hitta en lösning – hur problemet kan rättas till på ett bra sätt

Om personen som ska kritiseras normalt brukar utföra sina uppgifter på ett bättre sätt, är det klokt att börja med att fråga om det hänt något speciellt eftersom det inte blev lika bra denna gång. Det bästa är i allmänhet om den som får kritiken får komma med ett lösningsförslag själv. Är det svårt för denne så går det bra att hjälpas åt att komma fram till en lösning.

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på vår webbplats. Genom att klicka dig vidare accepterar du användning av cookies.

LOGISTIK

Vår frakttjänst gör det enkelt för företag att exportera till Kina

Jämför, boka och spåra din frakt

Över 20 fraktavtal med 5 transportörer

Vi finns på chat och telefon för dig

Betala bara för det du skickar

Kina är en av Sveriges absolut viktigaste exportmarknad, den överlägset största i Asien samt en av världens största ekonomier. 2016 uppgick den svenska exporten till Kina till 46 miljarder kronor. Det finns cirka 10 000 svenska företag som bedriver handel med Kina och ungefär 500 svenska stycken företag som har verksamheter på plats i Kina. Kinas enormt snabba tillväxt har gjort att landet numera inte bara exporterar och tillverkar utan också importerar varor för att tillgodose sin egen konsumtion till den nya och snabbt växande kinesiska medelklassen. En utveckling som vi också ser på antalet bokningar till Kina genom Sendifys tjänst.

De vanligaste varorna och råvarorna som Sverige exporterar till Kina är bland annat medicin, transportmedel, papper, järn och stål. När sjöfrakt inte är det bästa sättet att exportera till Kina så är Sendify det smidigaste alternativet. Genom vår automatiserade tjänst bokar du enkelt flygfrakt med vårt globala nätverk. Sendify är specialister på företagsfrakt och det går inte att boka genom tjänsten som privatperson.

År 2001 blev Kina med i världshandelsorganisationen (WTO). Det har gjort att import och export med Kina blivit betydligt mycket enklare med ett mindre komplicerat regelverk. Dock finns det fortfarande en hel del regler som man som företagare behöver ha koll på. Alla företag som exporterar till Kina ska registreras hos tullverket och ansöka om ett tullregistreringsnummer eller använda sig av ett ombud som har ett tullregistreringsnummer och tillstånd att agera officiell exportör för försändelserna. Samtliga försändelser som skickas till Kina för export ska ha en HS-kod i tulldeklareringen, en detaljerad godsbeskrivning och en Kvinnas Satin Balett Platt Yoga Skor Delad Enda Sula Ros
som gör det enklare för Kinas tullverk att klassificera godset. För mer information angående rekommenderas att besöka Easy Street 308200 Kvinna Fantastiska Sandal Navy

I Sendifys system är det enkelt att skicka paket utomlands från, till och inom Sverige. Systemet är helt gratis att använda och ditt företag får dessutom tillgång våra fraktavtal . Det förekommer inte några dolda avgifter och du betalar bara för den frakt du skickar.

Umac Höga Topp Kil Gymnastikskor För Kvinnor Halkskydd Gummisula Dold Häl Rund Tå Plattform Skor Svarta

Be the first to know, join our mailing list

SUPORT
OM URBANISTA
Urbanista AB

[email protected] Customer Service opening hours 9-12 (CEST)

Mäster Samuelsgatan 10 111 44 Stockholm Sweden

KUNDER
KONTAKTA URBANISTA
© 2017 Urbanista